Content Management Systeem

Content Management SysteemIedere website wordt geleverd met een Content Management Systeem (CMS). Met een Content Management Systeem kunt u uw website eenvoudig bewerken en onderhouden. Denk dan bijvoorbeeld aan het toevoegen en aanpassen van webpagina's, het aanmaken van een fotoalbum of het beheren van specifieke gegevens, zoals een agenda, producten of adressenbestanden.

Wij hebben gekozen voor het Open Source CMS Silverstripe. Dit Content Management Systeem is niet alleen extreem eenvoudig om mee te werken, het stelt ons in staat om uw website en CMS specifiek aan uw wensen aan te passen. U krijgt niet meer te zien, dan u nodig heeft, zonder functionaliteit te verliezen. Dus geen verwarrende menu structuren, een overdaad aan opties die u toch niet gebruikt of ingewikkelde bewerkingsprocessen.

Het blijft natuurlijk mogelijk om uitgebreidere functies aan het CMS te koppelen. Zo heeft Axyr Media verschillende modules voor het CMS ontwikkeld, zoals een webshop en een reserveringssysteem en een Google Analytics integratie module. Daarnaast is het mogelijk unieke beheermodules te maken voor al uw data.

Wilt u eens een demo van het CMS bekijken?

Stuur ons een bericht en wij informeren u graag!